dijous, 15 de març del 2012

DOLORS BASSA, COORDINADORA DE LA SECTORIAL I PRESENTACIÓ


SECTORIAL DEL MOVIMENT OBRER DE L'ANC
PERQUÈ li cal a l'ANC  la participació del Moviment Obrer?

1er. Els sectors treballadors del camp i la ciutat, de forma individual ja formen part del  moviment Independentista. Ara cal assolir la implicació institucional de les organitzacions sindicals, que malgrat definir-se públicament per la Independència i el Dret a l'Autodeterminació, encara no han tingut el paper que' ls hi  pertoca .

2ón. No tindrem majoria social sense la participació de la classe treballadora i per això, cal incorporar als Sindicats, amb el màxim respecte per les diferents opcions sindicals dels treballadors afiliats.

3er. Per assolir la Independència necessitem la força mobilitzadora i les formes de lluita social pacifica del Moviment Obrer.

4rt. Continguts ideològics: quan arribi el moment de debatre la Constitució del nou estat català, caldrà elaborar les propostes del marc laboral català i les lleis sindicals, per tant, els sindicats també estan interessats en participar en l'ANC.

COM?
La Sectorial del Moviment Obrer de l'ANC treballarà en dos àmbits: cap a l'interior de les assemblees territorials i sectorials, i adreçant-se als treballadors i treballadores de la nació Catalana i a les organitzacions sindicals, per promoure la seva participació en l'ANC

1er. Realitzarem presentacions de la Sectorial a les assemblees de l'ANC.

2on. Oferirem la col·laboració dels integrants de la Sectorial per realitzar xerrades i activitats de l'ANC adreçades al Moviment Obre i als sindicats.

3er. Convocarem a la Segona Jornada sobre Moviment Obrer i Sobiranisme per aprofundir el debat i produir documents de continguts vinculats al mercat laboral de la Nació Catalana.

4rt. Presentarem l'ANC a Comitès d'Empresa, sindicats de la ciutat i del camp a tota Catalunya.  Participarem com sectorial en les accions sindicals: vagues, manifestacions, i les habituals de l'1 de maig,  dia internacional de lluita de la classe treballadora, de la Dona Treballadora, etc. 

6é. Al nostre bloc: http://movobrersobiranista.blogspot.com/  publicarem articles i reportatges de vídeo a persones del moviment obrer sobre els temes de la Independència.

Contacte: immigrants@assemblea.cat Tel. 675384396