dijous, 29 de març del 2012

QUE ES L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA?

L'Assemblea Nacional Catalana és una organització unitària, transversal i policlassista, que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que l'única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi com el que tenen les altres nacions del món.

Tenim un full de ruta que ens marca el camí i una estratègia que ens servirà per eixamplar la base social de l'independentisme, convencerem els que encara no s'han sumat al projecte amb arguments clars i senzills.

Estem arrelats al territori a través d'assemblees territorials i treballarem amb les institucions, com els ajuntaments que s'estan adherint a l'Associació de Municipis per la Independència, i amb les entitats i organitzacions de la societat civil per aconseguir el nostre alliberament l'any 2014, per vies democràtiques i pacífiques.

El 10 de març ens vam constituir en una l'Assemblea en la que van participar 5.996 persones. Allí es van aprovar entre d’altres documents, el Full de Ruta que proposem per aconseguir l'Estat propi.

El país és la seva gent i només l'actitud decidida de la societat civil catalana podrà empènyer la classe política catalana a aconseguir allò que és un clam majoritari: la independència.

L’ANC està formada, al mes de març, per 265 Assemblees Territorials i 26 Assemblees Sectorials.

La Sectorial del Moviment Obrer de l’ANC esta formada per militats de tots els sindicats del camp i de la ciutat, associats a l’ANC.

Tenim dos grans objectius:

  • - Promoure la participació del Moviment Obrer en la lluita per la Independència de la Nació Catalana.
  • - Treballar perquè Moviment Obrer tingui una presencia destacada el si de l’ANC.

La classe treballadora i el Moviment Obrer es indispensable en la lluita per l’alliberament nacional de Catalunya:

  • - Per assolir la majoria social que ens permeti arribar a la Independència.
  • - Per aportar les idees i les formes de lluita social i pacifica del moviment obrer.
  • - Per participar en la elaboració del projecte de Constitució de la República Catalana, i així assolir el marc laboral del nostre país, en un estat democràtic i social

Vine a construir l'estat propi, suma't a la Sectorial del Moviment Obrer de l'Assemblea Nacional Catalana!